Creatie

TOTAAL BALANS Natuurgeneeskunde

Creatie

 

Ieder moment van je leven is oneindig creatief

En het universum is eindeloos overvloedig.

Vraag er alleen maar heel duidelijk om,

En alles dat je hart begeert, zal je zeker ten deel vallen.

 

Overvloed

Waarom ervaren wij dan niet die overvloed? Doe je nu dingen die jij graag wilt of leef je volgens de normen en waarden die je van huis uit, je omgeving of anders uit de maatschappij hebt meegekregen?

 

Kijk eens wat al je gehechte patronen zijn. Belicht ze eens opnieuw. Sta jezelf eens toe om je te onthechten van al je behoeftes aan zekerheid. Stop met dat wat niet meer bij je past. Dit maakt ruimte en dan kunnen er nieuwe (creatieve) dingen naar je toe komen.

 

Wat wil je vanuit je HART, je gevoel. Wat vraagt jouw ziel, je hoger Zelf. Je hogere Zelf, degene die je werkelijk bent. Je kunt je Zelf weer herinneren door je ego te herkennen dat steeds maar weer roept 'ja maar'. Kijk naar al je 'ja maren' en laat ze allemaal los. Het zijn je zorgen en je angsten. Laat los en zet er vertrouwen voor in de plaats. Dit brengt je bij jezelf.

 

Jij bent de creator van je eigen realiteit. Het wordt zoals jij denkt dat het wordt. Eerst is er het denken dan volgt het doen. Toets dan eens het denken. Is het positief, is het wat jij wilt vanuit je gevoel? De negatieve gedachten kun je omzetten naar positieve.

 

Wat wil je creëren, een blijspel of een drama.

 

Doel

Wat is jouw doel in je leven nu? Wat zijn je wensen? De mens is van nature een scheppend wezen. Er is overvloed. Het is er allemaal voor jou.

 

En-------je bent het WAARD.

 

Als kind hadden we nog een doel: ik word juffrouw, ik word brandweerman. Hoe kun je het beste je doel bereiken en je wensen realiseren:

 

Weet wat je wilt

Intentie en aandacht

 

Een natuurwet zegt: Energie volgt de aandacht. Dus waar jij je aandacht op richt gaat de universele energie naar toe, die als een krachtige straal voor je werkt. Heb je de intentie om je doel te bereiken dan zet je jouw kosmische computer voor je aan het werk om je doel te bereiken, en hoef je niet je best er voor te doen. Je intentie en je aandacht zijn van belang om de energie voor je te laten werken. Wees duidelijk wat je wenst, anders krijg je niet precies wat je wenst. Geloof er ook in dat het gerealiseerd kan worden. Weet dat het kan. Dit wist het ‘kan niet en is niet voor mij’ uit je onderbewuste. Als het werkelijk voor je bedoeld is zal het naar je toe komen.

Met doelen en wensen kun je je toekomst scheppen. Het bevordert je persoonlijke groei.

 

Geluk is creatie, creatie is geluk

 

Creatieve visualisatie

Creatieve visualisatie is een techniek om met behulp van je verbeeldingskracht datgene in je leven tot stand te brengen dat je wilt in je leven.

Ga gemakkelijk zitten op een rustige plaats waar je niet gestoord wordt. Ontspan dan je lichaam helemaal. Ga je dan datgene voorstellen dat je zou willen. Als het een ding is stel jezelf dan voor met dat ding, dat je het al hebt of gebruikt. Als het een situatie of gebeurtenis is, stel jezelf dan voor dat alles precies zo gebeurt als jij zou willen. Maak er voor jezelf positieve bevestigende opmerkingen over, bijvoorbeld: Ik woon in een mooi huis. Ik voel mij gelukkig. Ik heb een perfecte relatie met mijn partner. Benoem het in de tegenwoordige tijd: Ik ben gelukkig. Ik ben gezond. Ik heb de baan die bij mij past. Ik heb vertrouwen.

 

Gebruik geregeld deze positieve bevestigingen. En als je wens gerealiseerd is, bedank het universum dan even.

 

Succes.