Contact

TOTAAL BALANS Natuurgeneeskunde

Contact

 

Annie Demmink

Jokweg 64

8394 VN De Hoeve

 

Telefoon: 0561 43 28 28

E-mail: info@totaalbalans-natuurgeneeskunde.nl

Achtergrond

In 1978 begon mijn belangstelling voor de gezondheid van mensen. In dat jaar heb ik de opleiding voor sportmassage gevolgd. Aansluitend heb ik mijn kennis verbreed met blessurepreventie. Sindsdien ben ik gediplomeerd sportmasseuse en lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

 

Rond mijn 42ste levensjaar kwam ik in een midlife crisis terecht. Hyperventilatie was het gevolg. In de zoektocht in die fase van mijn leven vond ik Reiki. De Reiki heeft mij in eerste instantie veel geleerd op welke manier je anders met het leven om kunt gaan. Daarna ontstond de roep in mijzelf om er anderen mee te behandelen en te helpen op hun bewustwordingspad. Als Reikimaster heb ik Reikicursusssen gegeven. De maandelijkse Reiki-bijeenkomsten hebben mij veel geleerd.

 

Het leven is veranderlijk. Intussen was er een zoekend gevoel in mij ontstaan. De opleiding TOTAAL BALANS trok mijn aandacht. Al snel werd ik enthousiast over alles wat er werd aangereikt op het gebied van de kinesiologische testmethode en natuurgeneeskunde. Wat in eerste instantie als ‘probeerjaar’ is begonnen is geresulteerd in het afronden van de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn enthousiasme voor TOTAAL BALANS, op mijn 60ste levensjaar, wil ik graag iets betekenen voor anderen op het gebied van gezondheid en bewustwording.