TOTAAL BALANS ↓

TOTAAL BALANS Natuurgeneeskunde

TOTAAL BALANS

 

De testmethode van TOTAAL BALANS is gebaseerd op de principes van de kinesiologie. Kinesiologie betekent de leer van de spieren. Het sterk of zwak zijn van onze spieren heeft een relatie met onze organen.

 

De testmethode maakt gebruik van testbuisjes. Deze testbuisjes vertegenwoordigen een energie van onze organen en weefsels. Door zo’n buisje bij iemands lichaam te houden kunnen allerlei vragen worden gesteld omtrent verstoringen en van welke aard deze verstoringen of blokkades zijn.

 

Behandeling

Om een klacht goed te kunnen behandelen moet er ook naar de achterliggende oorzaak worden gekeken. De eerste sessie begint met een gesprek en hierbij worden de klachten besproken. Aansluitend vind een test-behandeling plaats. De behandeling vind liggend of zittend plaats en duurt ± 1,5 uur. Om de testsessie goed te laten verlopen is het nodig om reguliere medicijnen mee te nemen.

De TOTAAL BALANS therapie kan gegeven worden naast de reguliere behandeling.

 

Door gebruik te maken van natuurlijke middelen kan de ontwrichte balans van het lichaam worden hersteld. Na gebruik van ± 8 weken van de middelen kan er een vervolgbehandeling gegeven worden. De TOTAAL BALANS methode richt zich op de gehele mens en niet alleen op de aangedane delen.

 

TOTAAL BALANS, Reiki en massage kunnen elkaar aanvullen. De toepassing verschilt van persoon tot persoon. Tijdens het consult bespreken we samen welke behandeling(en) de voorkeur hebben.